Twoje Konto.
Logowanie
Rejestracja
DODANO NOWY PRODUKT DO KOSZYKA!
Witaj w domu
pl en de cz
twoje zakupy
Masz pytania Zapytaj eksperta

Opinie klientów

KERNAU to polska marka oferująca nowoczesny sprzęt AGD i RTV. Dbając o naszych klientów tworzymy ofertę w taki sposób, by umożliwić im wyposażenie domu w piękne i funkcjonalne produkty. Najważniejsza jest dla nas wygoda użytkowania urządzeń marki KERNAU, ich niezawodność oraz dbałość o ekologię.

16.10.2018 Krysztof Wysoki Posiadam smartcare, fajne jeżeli ktoś chce dbać o środowisko. Jedyne co bym zmienił to kolor zielony, żeby był wymienny na inne.
20.02.2018 Arkadiusz Małek Szkoda, że nie znałem wcześniej tej firmy. Sprzęt mają rewelacyjny, o wysokiej jakości. Kupiłem tylko tutaj płytę grzewczą (indukcyjną), ale zorientowałam się przy okazji w innych sprzętach AGD. I już teraz wiem, że podczas remontu kuchni na pierwszym piętrze postawię na urządzenia kuchenne tej marki.
16.02.2018 Maria Ankowska W końcu przemeblowałam kuchnię i mogłam kupić zmywarkę. Wybrałam ten sklep z polecenia. Spodobał mi się model KDI 4853 - urządzenie jest wydajne i pojemne, ma dużo programów i trzeci kosz.
16.02.2018 Aleks Profesjonalny sklep, sprzęt AGD dobrej jakości w niewygórowanej cenie, miła obsługa, szybka realizacja zamówienia. Nic tylko kupować i polecać ;)
15.02.2018 Nikola Kupiłam okap KCH 0390 XB ISLAND. Wystarczy na niego spojrzeć, by się w nim nawet zakochać. Tak było ze mną. Futurystyczny, a zarazem elegancki design, bardzo dobre materiały wykończeniowe odporne na korozję i uszkodzenia, a także duża wydajność, to chyba największe plusy tego urządzenia. Polecam gorąco i pozdrawiam obsługę sklepu i studia.
14.02.2018 Martyna Rybak Szukałem taniego, ale w miarę funkcjonalnego żelazka. Zdziwiłem się, że dostałem odesłanie do strony ze sprzętem AGD. Żelazko kupiłem – na moje studenckie potrzeby jest idealne. Realizacja zamówienia przebyła sprawnie, produkt jest zgodny z opisem. Prawdopodobnie w przyszłości skorzystam z oferty tego sklepu.
14.02.2018 Bartosz Leszczyński W sklepie mają dobrej jakości urządzenia. Kupiłem tutaj mikrofalówkę, która szybko, dobrze i równomiernie podgrzewa posiłki. Obsługa też jest bardzo miła, a ceny rozsądne. Polecam zakupy u tego producenta sprzętu AGD.
13.02.2018 Maciej Bober Remontowałem kuchnię i stwierdziłem, że cały sprzęt kupię u jednego producenta. Niestety ów firma nie miała na stanie odpowiedniej dla mnie lodówki. Zakupiłem ją tutaj – model KBR 17122 i szczerze mówiąc żałuję tego, że całego sprzętu AGD nie mam od Kernau. W skrócie: pełen profesjonalizm, wysoka jakość produktu.
08.02.2018 Adam Dudek Szukałem dobrej kuchenki mikrofalowej pod zabudowę. I znalazłem – na www.kernau.com – i to nie jedną. Po na myślę kupiłem model KMO 252 G B. Cena w porywaniu do funkcji wydawała się rozsądna. Jestem zadowolony. Najczęściej korzystam z programów auto. Pozdrawiam sklep.
08.02.2018 Marcelina Krzylek Pozytywnie opinie sprawiły, że zdecydowałam się na kupno lodówko-zamrażarki. Z urządzenia jestem bardzo zadowolona :) Na uwagę zasługuje również obsługa sklepu, która rzetelnie wykonuje swoje obowiązki i z dużą serdecznością odnosi się do klientów.
07.02.2018 Basia i Kamil Kernau oferuje porządny sprzęt od profesjonalistów. Zakupy sprzętu AGD (i nawet RTV) przez internet dzięki tej firmie stały się dla mnie przyjemnością, a nie udręką.
31.01.2018 Maksymilian Rzepka Kernau to: rzetelność, profesjonalność, ogromny wybór i dostosowanie do rynku. Kupiłem tylko okap: https://www.kernau.com/produkt/kch-0240-x.html, ale gdy będę czegoś kuchennego potrzebował to z przyjemnością tu wrócę.
31.01.2018 Alicja Profesjonalna firma z profesjonalną obsługą. W razie jakichkolwiek problemów, szybko je rozwiązują. Wiadomo, pomyłki się zdarzają, szczególnie, gdy się kupuje więcej urządzeń. Wówczas ważny jest czas reakcji i korekta zamówienia. Pracownicy Kernau sprostają takim „wyzwaniom” i przede wszystkim przeproszą;) Sprzęt mają wysokiej jakości, ceny przystępne, dbają o klienta – to buduje renomę marki.
30.01.2018 Justyna Wrzask Przeglądając różne strony na temat kuchni trafiłam na namiary do firmy Kernau. Początkowo kupiłam blender, później lodówkę, kuchenkę i jak teraz patrzę, to się okazuje, że moja kuchnia to żywa reklama tego producenta :D Nie będę już nic dodawać, zachwalać obsługi i produktów w sklepie – ilość urządzeń marki Kernau w moim domu mówi sama za siebie.
25.01.2018 Patryk Katrycki Na Kernau kupiłem niewielką płytę gazową, model KGH 3211 X. Potrzebowałem takiej ze względu na to, że nie zawsze mogę korzystać z indukcyjnej. Napisałem wiadomość na adres kontakt@kernau.com, z informacją, że poszukuję niewielkiej kuchenki gazowej w razie, gdyby ta na prąd nie działała i doradzono mi https://www.kernau.com/produkt/kgh-3211-x-plyta-gazowa-dwupalnikowa.html. Z zakupu jestem zadowolony, z obsługi też.
24.01.2018 Magdalena Firmę odkryłam przez Facebooka. Znajomy pochwalił się zdjęciem nowej kuchni, a że planowałam remont swojej to spytałam, gdzie kupił cały sprzęt. Byłam zdziwiona, że za niewysoką cenę umeblował to pomieszczenie. A jeszcze bardziej Kernau pozytywnie mnie zaskoczyło, gdy sama otrzymałam zamówione sprzęty. Po prostu: dobra jakość, ciekawy desing i wszystko zgodne z moimi uwagami.
22.01.2018 Maciej P, Firmę Kernau mogę podsumować następujące: „nie tylko znane marki mają dobre produkty”. Wcześniej nazwa tego sklepu nie obiła mi się o uszy. Miałem obawy przed kupnem i już po złożeniu zamówienia, ale gdy przesyłka z niemal całym kuchennym AGD do mnie dotarła, to cieszyłem się jak dziecko. Są to dobre jakościowo sprzęty i wiem, że płacę za produkt a nie za logo.
18.01.2018 Urszula Markowska Sklep Kernau poznałam dzięki artykułowi na blogu, którego nazwy niestety nie pamiętam. Bardzo pozytywne treści o tej marce sprawiły, że kupiłam piekarnik. Przekonałam się na własne oczy , że to porządny sprzęt. Wszystkim znajomym i nieznajomym mogę szczerze polecić produkty Kernau.
15.01.2018 Waldemar Kozik Na kerau.com zakupiłem już kilka urządzeń AGD: zmywarkę, okap, kuchenkę mikrofalową i płytę grzewczą. Wszystkie sprzęty działają niezawodnie, cechuje je oszczędność wody i prądu oraz estetyczny i nowoczesny wygląd. Polecam wszystkim produkty marki Kernau i pozdrawiam sklep.
09.01.2018 Wojciech Kalisz Latem niemal co tydzień urządzam z rodziną czy kolegami grilla, czasem ognisko. Myślałem, że w zimie taka impreza nie jest możliwa, ale kolega stwierdził, że mogę sobie kupić taki domowy grill. Poszukałem informacji w internecie i trafiłem na Wasz produkt: https://www.kernau.com/kategoria/akcesoria/grill-zeliwny.html. Nie zastanawiałem się długo, kupiłem, nie żałuję. Już na Trzech Króli urządziłem zimowe przyjęcie grillowe. Gośce byli zachwyceni, a ja dumny. Polecam wszystkim taki sprzęt!
21.12.2017 Anna Kolaczek Niemal przed samymi świętami siostrze zepsuła się pralka. Razem z mężem postanowiliśmy zrobić jej prezent i kupiliśmy jej https://www.kernau.com/produkt/kfwm-856142.html. Przesyłka szybko i w całości dotarła pod wskazany adres.
Urządzenie sprawuje się dobrze, jest wygodne w użytkowaniu, łatwe w obsłudze, pojemne i ma wiele przydatnych funkcji, w tym kilka szybkich programów.
10.05.2017 Sebastian Kot Jako facet trzeba mięć kilka takich potraw, że jak ktoś nas odwiedzi to żeby był zaskoczony u mnie jedną z nich są żeberka z grilla, z racji tego ze mieszkam na 6 pietrze w srodku miasta to ciężko z grillem ale posiadam taki grill żeliwny https://www.kernau.com/produkt/grill-zeliwny-kpl.html . Mega opcja dla ludzi mieszkających jak ja w bloku.
10.05.2017 Bartek Duduś Do zakupu przekonał mnie Poradnik Kernau, trafiłem na niego szukając jak należy wybrać lodówkę pod zabudowę kuchnie. Przeczytałem artykuł i zaufałem firmie, której zależy na tym, abym dobrze dobierał produkty. TO SIĘ CENI!!!!
10.05.2017 Sylwia Sokołowska Z bratem na urodziny mamie kupiłam żelazko parowe, bo stare które było w domu postanowiło zrobić sobie wcześniejszą emeryturę…. Spód żelazka jest zrobiony z jakiejś warstwy ceramiki i wygląda solidnie, wcześniejsze żelazko miało żelazną powłokę przez co się strasznie rysowało
09.05.2017 Aneta Guzik Miałam problem ze zlewem granitowym w mieszkaniu, które wynajmuje bo strasznie się brudził na czarno nie wiem od czego, nie pomagało bycie nawet octem. Tym bardziej cenie sobie mleczko uniwersalne, które się doczyściło tego nieszczęsnego zlewu. Plus jest tez taki, ze nie śmierdzi jak ocet.
09.05.2017 Krzysztof Zieliński Pralka, która mam jest ok. Urządzenie dobre dla faceta, bo jest przede wszystkim łatwe w obsłudze i ma szybkie tryby prania a wiadomo że nikt nie chce spędzać całego dnia przy pracach domowych jak są inne rzeczy ważniejsze w życiu do robienia.
09.05.2017 Witold Długosz Mój syn zawsze chciał mieć swój telewizor w pokoju to z okazji komunii kupiliśmy tu taki sprzęt https://www.kernau.com/produkt/22-kfhd-1601.html . Idealnie komponuje się do jego pokoju, który nie jest za duży. Mam nadzieje sprzet posłuży mu kilka lat.
08.05.2017 Hubert Tokarz Zaopatrzyłem się w sprzęt z kernau podczas remontu mieszkania, sprzęt polecili Panowie z ekipy od wykończeniówki. Zaufałem, nie żałuje. Moim zdaniem dużym plusem produktów jest ich nowoczensy wygląd.
08.05.2017 Michał Dużyk W firmie kupili mikrofalówki z tej marki, po miesiącu sam kupiłem taka do domu. Bardzo łatwa w odsłudze i szybko podgrzewa co jets dużym plusem dla mnie, bo nigdy na nic nie mam czasu w domu.
08.05.2017 Natalia Migut W mieszkaniu, które dostałam po babci zawsze był problem z odprowadzaniem zapachów z kuchni, bo okap (a w sumie na przestrzeni kilkunastu lat dwa) strasznie słabo odprowadzał powietrze. Przy remoncie generalnym tato wstawił sprzęt z tej firmy i jest OK.
05.05.2017 Gabriela Janowidzka Marka Kernau moim zdaniem to bardzo dobre urządzenia, solidnie wykonane i bardzo funkcjonalne. Wybierając wyposażenie do kuchni nie kierowałam się renomą marki, opiniami innych czy też „widzi mi się” sprzedawcy. Moim priorytetem był nietuzinkowy wygląd, materiały wykończeniowe oraz poniekąd cena. Kernau spełnia wszystkie moje oczekiwania bez dwóch zdań. Polecam, przekonajcie się sami.
05.05.2017 Aleks Wróbel Mnie do zakupu oprócz opinii znajomych przekonał czas gwarancji produktu. Wiadomo, że teraz warto mieć ten dłuższy czas na reklamacje. Mam jednak nadzieje, że nie będę musiał z tego korzystać.
05.05.2017 Gracjan U klientów gdzie robimy wkonczeniowki to w większości kładziemy wlasnie płyty indukcyjne z Kernau, ludzie biorą je bo dużo latwiej czyścić niż gazowe i wygodniejsze są. Jeszcze pare lat temu jak działaliśmy to nie do pomyślenia było, żeby używac indukcje zamiast gazu. Teraz widać moda się zmieniła
05.05.2017 Janina Mielec Posiadam zlew granitowy, przed remontem posiadałam zwykły stalowy, który oszpecał mocno moją kuchnie. Teraz kiedy koleżanki przychodzą na kawę nie wstyd je zaprosić do kuchni. Dodatkowo plusem jest, że bardzo łatwo go wyczyścić.
05.05.2017 Marta Tatarczuk Gdy kupowałam lodówkę i pralkę Kernau znajomi pukali się w czoło, że wyrzucam pieniądze w błoto i że powinnam wybrać bardziej znane marki. A że mam swój charakter to postawiłam oczywiście na swoim. I była to bardzo dobra decyzja. Znajomi stający murem za pewną znaną firmą produkującą AGD, której nazwy nie wymienię, ostatnio mają bardzo częstych gości w postaci serwisantów i innych magików od naprawy AGD. Natomiast ja i Kernau mamy się bardzo dobrze. Zarówno lodówka, jak i pralka spisują się na medal. Żadnych problemów. Teraz jedynie ja mogę się popukać w czoło czemu nie dokupiłam jeszcze piekarnika! :)
05.05.2017 Monika Przybylska Przyznam szczerze, że marka Kernau była mi do niedawna praktycznie nieznana. Coś kiedyś mi się obiło o uszy o tej firmie jednak chyba mój mózg nie zarejestrował takich informacji. Po jakimś czasie dziwnym zrządzeniem losu nasze drogi się skrzyżowały, głównie za sprawą sprzętu AGD. Musze przyznać, że zostałam mile zaskoczona wysoką jakością oraz ergonomią tych urządzeń. Nie spodziewałam się tak funkcjonalnego sprzętu w tak atrakcyjnej cenie. Kernau do niedawna wielka niewiadoma, dziś mój podstawowy sprzęt w domu. Wystarczy tego słodzenia :) Ogólnie jestem mega zadowolona z urządzeń Kernau i cieszę się, że zdecydowałam się na ten zakup. Tak trzymać Kernau! Polecam wszystkim!
04.05.2017 Piekarnik Podczas remontu kuchni zaopatrzyłem się w piekarnik od waszej firmy, od tamtego czasu zostałem fanem domowej pizzy. Termoobieg super! Wszystko równomiernie się wypieka, a nie góra spalona, dół niewypieczony. Zastanawiam się nad dokupieniem jeszcze tego opiekacza do przygotowania szybszych potraw po pracy https://www.kernau.com/produkt/kspm-1500.html.
04.05.2017 Teresa Od dłuższego czasu używam zmywarki KDI 4852, zmywanie nastawiam średnio co 3 dni i wszystko działa bardzo dobrze. Wcześniejsza zmywarka niedomywała mi talerzy ( możliwe, że była za słaba), dodatkowo na przeźroczystych szklankach nie zostają smugi czego bardzo zazdrości mi teściowa :).
04.05.2017 Wiola&Witek Bardzo dobrej jakości produkty, ostatnio z żoną kupiliśmy taki blender https://www.kernau.com/produkt/kshb-910-b.html . Moim zdanie super opcja dla każdego kto chce się zdrowo odzywiać, ostrza są wytrzymałe i jak blendujemy orzechy na masło to nic się nie dzieje, a spaliłem już 2 blendery innych firm w taki sposób. Mam nadzieje, że w przyszłości również nic się nie będzie psuć. Puki co polecam.

Łączna opinia 0

W porównywarce znajduje się jeden produkt